Midden Oosten Chauffeurs Nederland
 

Rijden over de Zijderoute

Hallo allemaal.
Enige tijd geleden heb ik een bericht geplaatst op de Facebook pagina van het Midden Oosten. Mijn vraag toen was of er nog geïnteresseerden waren voor het boek “Rijden over de Zijderoute” dat ik geschreven had over een van de reizen die ik gemaakt heb naar Karachi v.v.
We zijn alweer een hele tijd verder en ondertussen heb ik ook niet stil gezeten. Als jullie met z’n allen nog geïnteresseerd zijn wil ik het boek binnenkort vernieuwd gaan uitbrengen. Na deze exemplaren vind ik het wel genoeg geweest. Daarna ga ik echt stoppen met het boek.
Destijds heb ik jullie laten weten dat ik minstens honderdvijftig personen moest hebben om het boek opnieuw in omloop te brengen. Dat getal heb ik bereikt.  Anders zou het boek veel te duur worden. Toch is het boek niet goedkoop. Het zal 57,50 euro gaan kosten exclusief verzendkosten, 6,75 euro (niet aangetekend) of 8,45 euro (wel aangetekend) of de dan geldende post tarieven. In het verleden is het voorgekomen dat het boek niet ontvangen werd of per ongeluk verdwenen was. De afzender is hiervoor niet aansprakelijk.
Daar staat wel tegenover dat het een zeer stevig en goed ingebonden boek wordt van 352 bladzijden. Mochten er mensen zijn die geen interesse meer hebben, laat het dan toch even weten.
Alvast bedankt en jullie krijgen van mij een bericht omtrent de betaling etc. Zet er dan wel bij of het wel of niet aangetekend verstuurd moet worden.
Met vriendelijke groeten,
Ger. getijo@hotmail.com